hétfő

Az első bejegyzés - Bölcs tanács


Az első bejegyzést mindenki tervezgeti, (olykor hónapokig) hogyan legyen tökéletes. Kíváncsi voltam, mit jelent ez számukra, így a bejegyzés előtt szándékosan rákerestem mit tanácsolnak az öreg motorosok, és amit találtam az kifejezetten elszomorított.
Komolyan az a menő, hogy bemutatkozást, és egy zanzásított tartalmat írsz majd tök feleslegesen készítesz egy "Blogról" és "Rólam" fület...?

Persze az elmaradhatatlan szöveg : "A tökéletes bejegyzésre törekedtem, mert..."- Itt volt az a pont amikor eldöntöttem, én nem így szeretném kezdeni és később sem szeretném követni ezt a butaságot. Ezért az ezzel kapcsolatos agymenésemet rögzítem ide.

Ez a bejegyzés nem lesz tökéletes az ő olvasatukban, viszont pont ettől lesz tökéletes.  Szeretnék átadni nektek egy bölcs tanácsot, amit a legjobb barátomtól kaptam és ideillik Így hangzott:

"Ne szabj magadnak korlátokat, azt csinálsz amit csak akarsz! Bármit megtehetsz, amit csak szeretnél! Nincsenek szabályok, sem normális, sem tökéletes..." 

Teljesen igaza van, gondolj csak bele! Már az óvodában megpróbálnak szabályokhoz szoktatni, hogy később könnyebb legyen az iskola rendszerbe beilleszkedned. Ha kijártad pedig teljesen úgy maradsz, jobb esetben felnevelsz egy gyereket a pároddal, majd megöregszel és meghalsz. - Eléggé leegyszerűsítettem, de összefoglalva ennyi az életünk. - Nem szeretnék soha, de tényleg soha korlátolt lenni. Tanulgatom, hogy hogyan is kell elengedni magam és leküzdeni a korlátokat...Tudom, hogy előbb utóbb menni fog! És ha egy kis szerencséd van, és leírom akkor nyomon követheted te is! :)

Még összefutunk,
Fatness 

1 megjegyzés:

 1. subhanallah, bagus sekali artikelnya. memang saya masih mersakan tidak terlalu mudah untuk bisa selalu berpikiran positif. biasanya karena ada pengalaman yang kurang menyenangkan atau kurang baik dengan hal itu.

  Obat Vitiligo

  Obat Vitiligo Ampuh

  Obat Herbal Vitiligo

  Obat Bercak Putih pada Kulit

  Cara Cepat Menghilangkan Vitiligo

  Mujtaba Pusat Herbal Terbaik

  Pom Mini Termurah Kualitas Ok

  VálaszTörlés